"Explica'm una història", projecte artístic intergeneracional

Durant tot aquest curs, els alumnes de 1r d'il·lustració han rebut periòdicament la visita d'un grup de gent gran amb qui han compartit vivències i records. D'aquesta col·laboració ha sorgit "Explica'm una història", un projecte artístic intergeneracional dins del programa Art k'suma, promogut per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa.

L’objectiu del projecte ha estat promoure la cooperació i l’intercanvi d’experiències entre persones d’edats diferents, fomentar l’intercanvi creatiu entre ells des d’una disciplina artística plàstica, en forma de fotografies aplicades sobre diferents suports, com el llibre d’artista, les cianotípies, plòters,… buscant formats que es puguin exposar en l’espai públic que permetin visualitzar i difondre el treball. El resultat final han estat una petita col·lecció de llibres d’artista, cada un d’ells basat en les vivències d’una de les persones grans participants. També  s’han elaborat unes impressions de gran format que es podran veure en diferents punts de la ciutat.

Aquests treballs es podran veure durant aquesta setmana a la Sala d’exposicions de l’Escola d’Art de Manresa (C. Infants, 2), i també s’exposaran posteriorment a la biblioteca del Casino, del 21 de setembre al 6 d’octubre. A més, aquest divendres 15 de juny de 2018, en motiu del Dia mundial dedicat al Bon tracte a les persones grans, es farà la intervenció a l’espai públic que durarà tot el dia, mitjançant impressions de gran format situades a diferents façanes dels carrers de Manresa relacionades amb les vivències de les persones participants. A les 4 de la tarda, els autors i autores guiaran un recorregut comentat que partirà de l’Escola d’Art (C. Infants, 2).

Per a explicar millor el projecte, hem elaborat un petit blog que en recull tota la informació, així com una galeria d'imatges de tot el procés d'elaboració, de l'exposició de llibres d'artista, etc. Podeu veure'l a http://artksuma.wordpress.com

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats