Programari

A l’Escola d’Art de Manresa hem posat sempre èmfasi en el respecte a la propietat intel·lectual i industrial i ho considerem un valor fonamental a transmetre. Fomentem en la mesura del possible l’ús de programari lliure i gratuït, però per la tipologia dels nostres ensenyaments és també imprescindible treballar amb els programes de tractament d’imatge d’ús més estès en l’àmbit professional de les arts gràfiques.

Concretament, el programari utilitzat al centre és el paquet Adobe Creative Cloud (especialment Adobe Photoshop, Adobe Illustrator i Adobe InDesign), que és un programari comercial subjecte a pagament. Tots els ordinadors del centre disposen de la corresponent llicència educativa per a l’ús d’aquestes aplicacions, i el mateix contracte de llicència dóna la possibilitat d’utilitzar-lo en un cert nombre d’ordinadors personals del propi l’alumnat.

Per tant, i tenint en compte que les aules no disposen de suficients ordinadors per a tots els alumnes, a aquells que portin el seu ordinador personal a classe se’ls proporcionarà el programari sense cap cost.

Per a l’alumnat que no porti ordinador personal al centre, però que desitgi disposar del programari a casa seva per fer el treball de classe, s’ofereix la possibilitat d’adquirir la corresponent llicència educativa dins del paquet de l’escola al preu de 30’70€ (pagament únic, vàlid per tot el curs). Els alumnes interessats en aquesta opció poden sol·licitar-ho emplenant el corresponent full de sol·licitud (cliqueu per descarregar-lo) i enviant-lo a l’adrerça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o lliurant-lo a la secretaria de l’escola.

En cas d’un nou confinament, es procurarà que tot l’alumnat que encara no el tingui pugui disposar gratuïtament del programari en els seus equips personals.

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats