Concurs Juvenil Fresh Art 2017

La companyia d'assegurances DKV ens ha fet arribar informació sobre la 9a edició del Concurs Juvenil Fresh Art, que convoquen per tal d'impulsar la creativitat i innovació a través de l'art, amb la col·laboració institucional de la Universitat Politècnica de València (UPV), i en el marc de la Cátedra DKV Arte & Salud.

Tal i com transmet el lema d'aquesta edició, “Talento para expresArte”, el concurs vol promoure les inquietuds artístiques de tots els estudiants entre 16 i 21 anys, que descobreixin el seu propi potencial i donar-lo a conèixer.

S'hi poden presentar obres artístiques (inèdites, no presentades a d'altres concursos) de qualsevol d'aquestes disciplines: pintura, dibuix, escultura, fotografia, vídeo art i grafiti o pintura mural.

El concurs s'estructura en dues fases: en la 1a, el jurat seleccionarà 12 finalistes que participaran al CAMPUS DKV FRESH ART 2017, a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València (UPV), del 26 al 30 de juny. Els 12 finalistes rebran un ajut de fins a 200€ en concepte de desplaçaments si no són residents a la Comunitat Valenciana, així com les dietes, l'allotjament i l'assistència a classes durant el Campus DKV Fresh Art.

En la 2a fase, durant el Campus DKV Fresh Art 2017,  a més de formar-se en diferents matèries artístiques, els 12 finalistes hauran d'elaborar una obra d'art durant la seva estada a la UPV. Aquesta obra haurà de ser de l'especialitat per la qual han estat seleccionats a la convocatòria, i serà valorada pel jurat d'experts que en valorarà la qualitat tècnica i plàstica, així com l'emotivitat i originalitat, i triarà 3 premiats:

  • 1r premi: 3000€ per a l'alumne (beca d'estudis que podrà ser invertida en material, classes o qualsevol activitat de formació) i 1000€ per a l'escola (per a material o qualsevol activitat de formació)
  • 2n premi: 2000€ per a l'alumne i 1000€ per a l'escola
  • 3r premi: 1000€ per a l'alumne i 1000€ per a l'escola

La presentació de treballs pot realitzar-se fins el 5 de juny de 2017, i es pot fer mitjançant la pàgina concursos.dkvseguros.com/freshart2017, on a més trobareu informació més detallada del concurs.

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats