Premi ArtByblio de llibre d'artista

L’escola Llotja, en col·laboració amb Arts Libris Barcelona, Fira Internacional de l’Edició Contemporània, convoca el primer premi de llibre d’artista per a escoles d’àmbit nacional.

Amb aquest premi es pretén impulsar la producció de llibres d’artista dins de les diferents escoles d’Art.

El treball guanyador passarà a formar part del fons de llibres d’Artista de l’escola Llotja i també es presentarà a la fira Arts Libris 2017 de Barcelona. Aquesta modalitat abasta una gran varietat de llenguatges plàstics i tècniques artístiques, i l’objectiu d’aquest premi és anar creixent i aportant novetats al mateix temps que premiar l’apassionant món del llibre d’Artista.

El primer premi consistirà en la compra del llibre seleccionat per un preu fix de 1000 euros. El segon premi consistirà en una matrícula gratuïta durant un semestre en qualsevol de les especialitats de l’escola ESDA Llotja que ofereixin cursos monogràfics. Les dues obres premiades seran exhibides a Arts Libris Barcelona 2017. Amb totes les obres seleccionades es realitzarà una exposició a l’Escola Llotja de Barcelona coincidint amb Arts Libris Barcelona 2017 i es publicaran a la web del Conservatori de les Arts del Llibre (www.artsllibre.org)

El termini de presentació acaba el 25 de març de 2017. Teniu les bases a http://artsllibre.llotja.cat/admin/pages/files/userfiles/files/concursos/ArtByblioBases.pdf

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats