Concurs de cartells de la XXIV Mostra Jazz Tortosa

Està oberta la convocatòria al concurs de disseny de cartells de la XXIV Mostra Jazz Tortosa que tindrà lloc del 3 al 8 de juliol de 2017, organitzada per Acadèmic i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa.

Els concursants hauran de lliurar els seus dissenys abans del 2 de maig d’aquest 2017, a la seu de la Mostra Jazz Tortosa (Avinguda Remolins, 5-7 de Tortosa). La decisió, en la qual es valorarà la relació de les obres presentades i la Mostra Jazz Tortosa, es farà pública el dia 16 de maig de 2017.
A banda del guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 700 € amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran-Martí, una selecció dels millors cartells presentats formarà part també d’una exposició pública durant el dies de celebració de la XXIV Mostra Jazz Tortosa.
 
La Mostra Jazz Tortosa, que enguany celebra la seva 24èna edició, s’inclou dins de la programació musical estable de la ciutat i és un referent entre els amants de jazz de la zona on conflueixen el sud de Catalunya, el nord del País Valencià i la franja aragonesa.
En els darrers anys, han actuat en el marc del festival artistes de prestigi internacional com Tete Montoliu, Chick Corea, Michel Camilo, Arturo Sandoval, Yellowjackets, Marcus Miller, Soulbop Band (amb Bill Evans i Randy Brecker), Roben Ford, Pedro Iturralde, Pegasus, Avisahi Cohen, Mezzoforte, Paquito d’Rivera o Spyro Gyra  entre d’altres.

Per a més informació, els concursants poden consultar les bases de la convocatòria

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats