Tallers monogràfics

ENQUADERNACIÓ CREATIVA

Professora: Lídia Moreno
Horaris: Dijous de 18 a 20’30h
Dates: De setembre a juny 
Preu: 105 euros per trimestre

La proposta d’aquest taller és potenciar les capacitats creatives dels alumnes, desenvolupar la imaginació a través de diferents tècniques d’enquadernació originals, com l’enquadernació japonesa, els flip books, els cosits de llom vista, la tapa solta, leporellos, enquadernació en piano, flag book... així com tot tipus de recipients o embalatges, per poder concretar projectes artístics, professionals i personals, com els llibres d’artista, quaderns de dibuix, llibre il·lustrat, edicions especials...
Es treballarà el llibre no només com a enquadernació, sinó també tenint en compte la tipografia i la imatge, treballant manualment la tipografia, cal·ligrafia, transfers, fotocòpies, tipus mòbils, collage, calc, linòleum... experimentant i creant aquesta part com a mitjà d’expressió artística.
Es treballarà també per mitjà de les diferents tècniques de gravat, i es donaran a l’alumne les nocions bàsiques d’enquadernació a partir d’explicacions sobre la història del llibre d’artista i els diferents tipus d’enquadernacions.

On som?

C. dels Infants, 2 - 08241 MANRESA
Telèfon: 93 872 63 69
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h

Som a les xarxes socials

Segueix-nos per estar al dia de tot el què fem!

Accés d'usuaris registrats